Van Sinterklaas kregen we nooit die
te gekke set met scheikundeproefjes.
Nu hebben we lekker zélf een compleet labo
gebouwd voor onze heerlijke experimenten!

Wij zijn al jaren zware fans van Belgische microbrouwerijen en roeren ondertussen dus ook in onze eigen ketels. Daar zijn uiteraard de nodige opleidingen en katers aan voorafgegaan, zodat we niemand per abuis zouden vergiftigen (dat doen we enkel met opzet).

Tourist

Altijd uniek voor ons kritisch publiek

Ondertussen schonken we hier al ettelijke varianten van onze ‘Tourist’. We zijn begonnen met Tourist#1, maar waar het eindigt met deze tijdelijke bezoekers, dat weet niemand. Het doel is immers om te blijven sleutelen aan ingrediënten, receptuur en bereiding. Elke keer opnieuw het warm water uitvinden, zoiets.

Locals

De heerlijke smaak van succes

Is een bepaalde Tourist voor herhaling vatbaar? Hoera! Dan brouwen we dat recept opnieuw en prijkt het ook op het menu onder de noemer ‘Locals’. Voor de specifieke namen van deze creaties laten we ons graag inspireren door onze fijne, frequente gasten en andere (vaak nogal territoriale) toogtijgers.

Collabs

Laat ons onze sappen mengen

De stijl hier is nogal van “wat we zelf doen, doen we beter”. Maar in onze brouwerij durven we dat al wel eens loslaten. Via samenwerkingen met straffe ‘craft beer’ brouwers verbreden én verdiepen we onze kennis en kunde. De volgende stap is om huisbieren te ontwikkelen met en voor andere horecazaken. 

Komt Tom Cruise
binnenkort langs?!

Experimenteren gaat hand in hand met investeren. Daarom sparen we momenteel voor een hopgun — nee, niet Top Gun, sjarels! Deze aankoop zal ons helpen om de kans op oxidatie nog meer te beperken, wat de kwaliteit alleen maar verhoogt. Er komen ook nieuwe lagertanks om het brouwproces te versnellen. Aangezien we via deze tanks rechtstreeks kunnen tappen, hebben we bovendien minder verpakkingen nodig. Goed bier, goed volk, goed nieuws.

Goed volk?


Kom binnen

En breng BOB mee. Of neem de tram.