Micro Brewery
Macro taste
en
macro ambition

Something’s brewing since 2020

“Let’s start a brewery”,
zegt iedereen wel eens…
Wij deden het!
Centraal in onze taproom wordt pas duidelijk hoe 3 ingrediënten samenkomen tot vloeibaar goud.

Tourist # ∞

Trial-and-error gewijs zoeken wij naar onze eigen smaak in de bierstijlen.
Deze brouwsels noemen wij “Tourist#…”
omdat deze niet perse blijven.
Door te experimenteren komen we bij “Locals”, naamwaardige bieren waar wij 100% achter staan en die een vaste plek verdienen in ons vast gamma!

Collabs

De voorbije jaren hebben we veel lokale brouwers leren kennen aan onze toog. Met diegene die zijn blijven plakken maken we nu collabs.
We leren van hen bij en zijn ons zeer dierbaar. Galea, Vleesmeester brewery, Malcroys, Felis, Tall Poppy, Uncharted, Gistgeest, Magnus, Mortselarij, …

First Local

HAY-Z

Zo brouw je goud

Check het brouwproces op onze mosmuur in de taproom.

Ecologisch "groene" vaten

Ook het ecologische aspect krijgt hier aandacht. Daarom gebruiken we herbruikbare vaten met hervulbare zakken. Waarom: geen chemicalien en geen water bij reinigen, minder energie, minder plastiek, minder afval

Goed volk?

En breng BOB mee. Of neem de tram.